Гневен читател изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg, свързан с подминаването

...
</TD
>Гневен читател изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg, свързан с подминаването
Коментари Харесай

Шофьор на рейс в Пловдив към пътник: Ще млъкнеш ли, бе? Откакто си се качил не си спрял

Гневен четец изпрати сигнал до редакцията на Plovdiv24.bg,  обвързван с подминаването на пасажери по спирките на градския превоз. 

В сигнала до нас са упоменати две разнообразни обстановки, само че с една обща тематика.

" Здравейте.

Банално, само че още веднъж се отнася за градския ни превоз. Отново безконтролност и произволи. Автобус номер 9 от кв. " Тракия " за " Гагарин " с рег.номер РВ7224АВ. Събота следобяд. Диапазон тутакси сред 18ч и 18:30ч. Спирките цялостни с хора.

Кондукторката (възрастна жена), се провиква на водача " Давай, Коце! Няма за слизане. " А тези за качване са невидими?! Коцето с цялостна газ подминава спирката на блок 8 в " Тракия ", след което набива спирачки, тъй като пасажерите се развикват, че в действителност има възрастен мъж за слизане. Шофьорът псува, само че стопира.

На спирка на ул. " Богомил " още веднъж същото - кондукторката му дава указания да продължава и Коцето подминава възпитаник на спирката, който също като мен по-рано, махаше с ръце в символ, че желае да се качи, само че той не беше пожален.

Момче в рейса конфронтира кондукторката да спре да " философства " и че рейсът е задължен да стопира на всяка спирка, даже през уикенда. Мълчание от страна на личния състав в този миг. Но 10 минути по-късно, Коцето подминава и спирката на Водната палата.

Наглостта му не стопира дотук, ненадейно се развика на един от правещите му забележка младежи " Ще млъкнеш ли, бе? Откакто си се качил не си спрял. "

Автобус номер 15 с рег. номер РВ3312КН пътуващ от Мол Пловдив към Панаира с несъответстващ водач, също подминаваше спирките на пакост, като караше с несъобразена скорост на завои и легнали служители на реда.

За жал беше тъпкан и доста от возещите се прави, залитаха и се удряха вътре. Включително и аз.

Автобусът подскочи, минавайки лудо през жп прелеза, от което получих наблягане на кръста, откакто залитнах и се ударих в една от счупените седалки най-отзад. Отидох при водача и го попитах дали е естествен и дали е наясно, че кара живи хора. Никаква реакция.

Абсолютно безсрамие и безпардонност. Шефовете на града. Общината е за протест. Санкции за такива арогантни простаци!

Апелирам за митинг, другояче ще не престават да ни тъпчат и доят, а в Пловдив плащаме едни от най-скъпите налози, с цел да се гаврят с нас по всички инстанции. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР